Yritysesittely

Oy One-Pro Ab

Suomalaisessa omistuksessa oleva Oy ONE-PRO Ab on erikoistunut maahantuomaan monia erilaisia elektronisia laitteita, sekä tarjoamaan myös niihin liittyviä palveluita. Yhtiössä on osaava henkilökunta, joista useilla on takanaan jopa 25-35 vuoden alan kokemus ja pitkäaikaista yhteistyötä turva-alan yrityksien, keskusliikkeiden ja kauppaketjujen, automaahantuojien sekä alan muiden alojen erikoisliikkeiden kanssa. Yhtiössämme on paljon tieto/taitoa.

ONE-PRO edustaa ja maahantuo monia maailmalla tunnettuja ja arvostettuja alansa huippumerkkejä ja valmistajia. Yhtiö on perustettu vuonna 2004 muutamien johtavien turvallisuus-, ajoneuvo- ja kotielektroniikkavalmistajien toivomuksesta maahantuomaan ja markkinoimaan heidän tuotteitaan Suomessa.

Digitalisoituva maailma tuo GPS -satelliittipaikannuksen, GSM 4G- ja 5G-laitteet sekä muut liikkuvat palvelut useimpiin tuotteisiin. Niitä varten tuotetaan laitteita ja sovelluksia, joita voidaan käyttää mobiiliympäristössä. Tarjoamme asiakkaillemme (nyt ja tulevaisuudessa) alan nykyaikaisimpia tuotteita ja palveluita, jotka helpottavat elämää, tuovat turvallisuutta, mukavuutta, kustannussäästöjä, sekä lisäävät myös yrityksen tuottavuutta.

Me ONE-PRO -yhtiössä emme pelkästään maahantuo ja myy laatutuotteita, vaan jokainen työryhmämme kehittää omaa tuotealuettaan vastaamaan paremmin suomalaisten asiakkaiden tarpeita ja toivomuksia. Tavoitteenamme on aina antaa jälleenmyyjillemme ja loppuasiakkaillemme huipputuotteet, sekä niille kehitetyt palvelut, alan parhaalla jälkimarkkinointipalvelulla.

Sitoutumisestamme tähän tavoitteeseen kertoo mm. ONE-PRO- yhtiön oma 24h/7vrk HELP DESK -palvelu, joka neuvoo, opastaa, sekä auttaa asiakkaita ja jälleenmyyjiä, kelloon katsomatta. Samoin tuotamme laadukkaita tuotteiden koulutus- ja esittelymateriaaleja, selkeitä asennus- ja käyttöohjeita, sekä muita tukitoimia. Annamme myös teknistä käyttö-, neuvonta- ja asennuskoulutusta. Jälleenmyyjämme saavat lisäksi ONE-PRO -yhtiön myynnin- ja markkinoinnin tuen.

Tuotteidemme jälleenmyyntiverkosto on monipuolinen ja ammattitaitoinen, kattaen lähes koko maan. Asiakkaitamme ovat maamme turvallisuusalan yritykset, suurimmat tukkuliikkeet, kauppaketjujen keskusliikkeet, puhelinoperaattorit, autoliikkeet ja -maahantuojat, autoalan kunnostus- ja asennusliikkeet, moottoripyöräliikkeet ja -maahantuojat, ajoneuvon kunnostusliikkeet, elektroniikkaliikkeet, hifi- ja audioalan liikkeet, urheiluliikkeet, venealan liikkeet, varaosa- ja tarvikeliikkeet, huoltoasemat, liikelahjaliikkeet sekä lastentarvike- liikkeet. Myös caravan- ja veneliikkeet… sekä monet muut yritykset.

Teemme myös läheistä yhteistyötä vakuutusyhtiöiden ja alan suurimpien turva-alan palveluja myyvien yritysten kanssa.

Yhteistyökumppaneitamme ovat: vakuutusyhtiöt sekä heidän asiakkaansa, leasing- ja rahoitusyhtiöt sekä myös monet suuryritykset.

Oy One-Pro Ab yhteystiedot